WEST-FRIESLAND - Op oudejaarsdag is auteur Rob van Doorn te gast bij Omroep Weeff, waar hij om 15.15 uur (https://weeff.nl/live-popup/) geïnterviewd zal worden door Sandra van Leeuwen. In dit vraaggesprek komt vanzelfsprekend ook zijn onlangs verschenen, nieuwste politieke thriller, ‘Moorden schieten tekort’ aan de orde.


Van Doorn woont weliswaar in Amersfoort, maar is meermaals actief geweest in West-Friesland waar Omroep Weeff haar wortels heeft. Zo heeft hij redelijk recent de formatie in Hoorn succesvol begeleid.

Als auteur staat Van Doorn bekend om zijn thrillers met een stevig politiek statement en daarin neemt de auteur, consultant, uitgever en oud-wethouder ook in ‘Moorden schieten tekort’ geen blad voor de mond. Naar verwachting zal dat tijdens het interview op oudejaarsdag niet anders zijn.

De nieuwste thriller van Van Doorn verhaalt over de Syrische Aiesha. Wanneer haar echtgenoot, een hooggeplaatste officier in het leger van Assad, ontdekt dat zij geheime informatie deelt met haar broer die deel uitmaakt van de opstandelingen tegen het regime, vermoordt hij haar broer. Wanneer hij ook Aiesha straft voor haar daden, komt daarbij haar zoontje om het leven. Aiesha slaat op de vlucht en kan diverse keren ternauwernood uit de klauwen van haar haatdragende echtgenoot blijven. Na vele ontberingen komt ze in Ter Apel terecht waar ze Geurt ontmoet en komt de lezer van deze spannende en actuele thriller erachter of deze prille liefde is opgewassen tegen alle haat en gevaar.

Over de auteur

Rob van Doorn (1954) komt uit Haarlem, maar woont al vanaf 1996 in Amersfoort. Hij schreef een politieke thrillerreeks bestaande uit: ‘Haarlem Centraal’, ‘Onmenselijke mensen’ en ‘Vunzige spelletjes’ en het kinderboek ‘Ries en Roos’.

Hij is actief als interimmanager, consultant bedrijfsontwikkeling en management consultant bij uiteenlopende organisaties.

Boekinformatie

‘Moorden schieten tekort’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Doornwater als circa 300 pagina’s tellende paperback. Het ISBN luidt 978-90-832770-35. Het boek is voor € 20,95 -onder meer- te bestellen via: https://uitgeverijdoornwater.nl/thrillers/moorden-schieten-tekort