HOORN - Hierbij het programma van Manifesto op 21 en 22 april.

Valentine’s tribute to Queen
Zaterdag 22 april


Robby Valentine scoorde begin jaren 90 met zijn debuut single Over And Over Again, een gigantische hit. Het titelloze debuut album leverde hem een Zilveren Harp op en succes in Japan. Een droom kwam uit toen zijn grote held Brian May van Queen hem vroeg om het voorprogramma te doen van May’s Duitse solo-tournee in 1993.

Valentine heeft zijn bewondering voor Queen nooit onder stoelen of banken geschoven en de invloed van de Britse groep is dan ook goed te horen in zijn eigen muziek. Dit is voor de Nederlandse en de Britse Queen fanclub de reden geweest om Valentine meerdere keren op te laten treden op hun beider conventions. Ook in 2022 heeft Valentine weer opgetreden voor de officiële Britse Queen fanclub tijdens hij Queen Cruise.

De shows voor de Queen fanclubs hebben geleid tot het uitbrengen van Valentine’s ultieme tribute album van maar liefst 24 Queen nummers en het formeren van zijn live Queen Tribute formatie. Verwacht niet de zoveelste Queen Tribute met een man in een gele jas met plaksnor. Waar de meeste tribute bands Queen naspelen zoals zij live klonken hoor je deze avond de muziek van Queen zoals het op CD staat, inclusief de door Valentine zelf opgenomen koortjes die zo karakteristiek het Queen geluid vormen.

De bandleden van Valentine’s tribute to Queen hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend, en de afwisseling in zang tussen Robby Valentine en Maria Catharina en het perfect naspelen van de mooiste Queen nummers is een ervaring die je niet mag missen.

Zaterdag 22 april 2023
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: v.v.k. € 17,50 (ex fee 1.90 per bestelling) /deur € 22
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl

Club Festo (fris 10 t/m 14)
Vrijdag 21 april


Een keer per maand van 19.30 tot 22.00 uur kunnen tieners van 10-14 jaar naar de tienerdisco in Manifesto. Samen met je vrienden en vriendinnen kun je gezellig komen dansen, kletsen en chillen. Elke maand is er een ander thema. Er is ook altijd een kinderwerker en jongerenwerker aanwezig.

Je kunt je kaartje reserveren via deze website maar je mag ook je entreekaartje betalen bij de deur.

Vrijdag 21 april 2023
Waar: Manifesto, Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn
Tijd: 19:30-22:00 uur
Entree: € 2,50
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl