Hoorn - Ben jij 4-12 jaar oud en woon jij in Hoorn? Let dan op! Want jij bent welkom op het grote Pannenkoekenfeest in Het Lichtbaken!

Het wórdt een gezellige ochtend! We starten om 10.30 uur met leuke spellen, daarna wordt het Kerstverhaal verteld over de geboorte van Jezus. Dan is het de hoogste tijd om te gaan bakken. Dat mag je zelf doen! Wij zorgen voor alles wat je daarbij nodig hebt. Natuurlijk wil je zelf ook proeven hoe zo’n pannenkoek smaakt. Smullen maar!O ja, als jij een vriendje of vriendinnetje meeneemt, krijg je een leuke verrassing. Kom dus op zaterdag naar Het Lichtbaken, Maelsonstraat 6.Het programma duurt van 10.30 tot 12.15 uur. Na kwart over twaalf mogen ouders ook een vorkje mee prikken. De toegang is gratis en ieder kind ontvangt een leuk kerstkadootje.

Dit feest wordt georganiseerd door Kinderclub Voltreffer. Wij organiseren een kinderclub voor alle kinderen in Hoorn. Gezelligheid, respect en vriendelijkheid vinden wij belangrijk. Elke 2e en 4e zaterdag van de maand is er club in Het Lichtbaken. Dan doen we spellen of maken een leuke knutsel, zingen met elkaar en luisteren naar een Bijbelverhaal. Kom gerust een keer kijken. Vrijblijvend. Voor meer informatie bezoek de website van Kinder club voltreffer