HOORN - Elke eerste zaterdag van de maand zet Inloophuis Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn van 11.00 tot 13.00 uur haar deuren wagenwijd open voor … iedereen!

Tot deze extra openstelling op zaterdagochtend werd in eerste instantie besloten omdat er mensen waren die aangaven graag eens te komen, maar doordeweeks niet in de gelegenheid waren. Ook vaste bezoekers die hun (werkende) partner graag wilden meenemen of simpelweg ook in het weekend behoefte hadden aan een luisterend oor, uitten de wens om op zaterdag te kunnen komen.

De openingstelling op zaterdagochtend is overigens niet alleen voor deze groep mensen, maar voor iedereen die belangstelling heeft voor wat er bij Inloophuis Pisa gebeurt en wat zij te bieden heeft. Of u nou tot doelgroep behoort of niet, of u zelf kanker heeft, een nabestaande bent, iemand in uw omgeving heeft die kanker heeft, overweegt het inloophuis te ondersteunen, óf gewoon wilt weten wat Inloophuis Pisa te bieden heeft …. U bent van harte welkom op de eerste zaterdag van de maand van 11.00 tot 13.00 uur!