HOORN - Het Adoe Adoe team, van de stichting Acara VitaNova i.o. organisatoren van culturele evenementen starten dit seizoen met een uniek Angklung concert met workshop en traditionele Indische dansen onder leiding van Leni landweer.

Dit concert is tevens een benefit concert voor de Oosterkerk als bijdrage in de kosten van de renovatie. Hiervoor zijn per gelegenheid speciaal (mooie ronde) kaarsen aangeschaft als extra bijdrage aan de renovatie kosten. Deze kaarsen kunt u bestellen via de Oosterkerk.

Een Angklung is een Indonesisch muziekinstrument van bamboe. Het bestaat uit gestemde bamboekokers in een frame. Bij zijdelings heen en weer bewegen ontstaat een warm geluid.

De mogelijkheid bestaat om een workshop te volgen. Hierbij krijgen belangstellende eerst een korte inleidende muziekles, waarbij de toonladder geoefend wordt. Na een minuut kunt u de Angklung al bespelen.

Ook kunt u genieten van een optreden van danseressen in traditionele klederdracht die voor u een aantal traditionele Indische dansen presenteren.

Het concert wordt gegeven in de Huiskamer van Hoorn (Oosterkerk), Grote Oost 58- 60, 1621BX,
Hoorn. Op zondagmiddag 12 september 2021. Aanvang concert 15.00 uur, zaal open op 14.15 uur, einde ca. 17.00 uur. incl. workshop en dansen.

De toegangsprijs volwassenen: € 17,50 en 13 tot 18 jaar € 12,50 in de voorverkoop.
Op dag van uitvoering en aan zaal € 20,00 voor volwassenen en € 15,00 voor 13 tot 18 jaar.
Kinderen tot en met 12 jaar gratis onder begeleiding van een volwassene.

Na afloop bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een Indische maaltijd, bereidt door cateringbedrijf Dapur Jomi. Deze snacks en maaltijden worden apart in rekening gebracht.

Wilt u dit unieke concert niet missen, boek dan tijdig uw toegangskaartje via:
https://www.podiumplein.nl/artiesten/stichting-acara-vitanova/voorstellingen/angklung-concert-traditionele-indische-dansen