HOORN - Om meters te maken, hebben de mannen van BLUNT de laatste tijd zo’n beetje in iedere tent in Hoorn gespeeld. Maar nog niet bij Uptown Records! Daar komt op 11 maart a.s. verandering in. Het gratis optreden in de platenzaak dat rond 15.00 uur begint, wordt heel bijzonder voor de band. Speciaal voor deze winkelsetting speelt de stevige rockband dit keer namelijk akoestisch. “Kan iedereen ein-de-lijk een keer horen waar we over zingen”, aldus de band.

Hoe lekker ze het ook vinden om harde muziek te maken, voor BLUNT werd het tijd om ook eens de wat gevoeligere kant van de band te laten zien. Daarvoor is het optreden bij Uptown Records de ideale gelegenheid. Voor de fans die de mannen eerder in actie zagen: dit is je kans om de muziek op een heel andere manier te beluisteren. Maar ook mensen die nog nooit iets van BLUNT hebben gehoord, zijn natuurlijk van harte welkom. Voor de band vormt het optreden in de platenzaak het opwarmertje voor hun optreden in café SWAF, later die dag om 21.30 uur. En daar gaat het volume uiteraard weer flink omhoog…

Wegens succes herhaald: 3=2

Nóg een goede reden om op 11 maart bij Uptown Records binnen te lopen, is de speciale UPTOWN LIVE! actie. Koop je drie tweedehands lp’s, dan betaal je er slechts twee (de actie geldt niet voor collectables en special editions). Dus kom lekker in de platenbakken snuffelen en sla je slag!

Gezellig

Het begint een goede traditie te worden, de live optredens in de Hoornse platenzaak. Onder de naam UPTOWN LIVE! is het streven om iedere maand een podium te bieden aan geïnteresseerde muzikanten. Die gebruiken dat soms om een optreden of nieuw werk te promoten, of gewoon omdat ze het gezellig vinden. Want gezellig is het: de optredens trekken veel publiek dat gewoon tussen de platenbakken staat. Bovendien zijn er rond UPTOWN LIVE! sinds kort ook lekkere (alcoholvrije) drankjes te koop van café GOOS, dat ook een heerlijk versgemaakt hapje verzorgt. Artiesten die het leuk vinden om bij UPTOWN LIVE! te komen spelen, kunnen contact opnemen via info@irmaregelt.nl of bellen met 06-53895316.