OOSTERLEEK - Op zondag 21 oktober a.s. vindt er in Oosterleek een smartlappenfestival plaats. Het startsein wordt gegeven om 14.00 uur. Dit alles vindt plaats in het Kerkje van Oosterleek en Herbergh ’t IJsselmeer.Wat staat er te gebeuren vandaag? Vanaf 13.30 uur verzamelen een viertal korenuit Noord-Holland zich in de Herbergh. Vanaf 14.00 uur beginnen de optredens in het Oosterleker Kerkje en de Herbergh.De sets duren ca. 25 minuten. De vier koren zingen een set in het kerkje en in de Herbergh. Er is deze middag vrij entree!


In het Kerkje:
Om 14.00 uur. Optreden van smartlappenkoor “Oosterleed” uit Oosterleek
Om 14.30 uur. Optreden van smartlappenkoor “Westfries Plezier” uit Bovenkarspel
Om 15.00 uur. Pauze.
Om 15.30 uur. Optreden van smartlappenkoor “Leedvermaak” uit Enkhuizen
Om 16.00 uur. Optreden van het “Broekerhaven Smartlappenkoor” uit Bovenkarspel
Om 16.30 uur. Einde

In de Herbergh:
Om 14.20 uur. Optreden van smartlappenkoor “Leedvermaak” uit Enkhuizen
Om 14.50 uur. Optreden van het “Broekerhaven Smartlappenkoor” uit Bovenkarspel
Om 15.20 uur. Pauze.Om 15.50 uur. Optreden van smartlappenkoor “Westfries Plezier” uit Bovenkarspel
Om 16.20 uur. Optreden van smartlappenkoor “Oosterleed” uit Oosterleek
Om 16.50 uur. Einde met gezellige nazang……

De liederen die deze dag worden gezongen, zullen bestaan uit een grote variëteit aan levensliederen en smartlappen. Maar ook recente hits van Nederlandstalige artiesten zullen deze middag vol overgave worden vertolkt.

In de pauze en voor en na de optredens zal er in de Herbergh de gelegenheid zijn om samen met elkaar gezellig te zingen, waarbij ook niet-leden en (toevallige) passanten hun zangkunsten ten toon kunnen spreiden.

Voor de mensen die niet weten waar Oosterleek te vinden is. ( Wij kunnen ons datniet voorstellen, maar ja....) Oosterleek is een klein dorpje “ aan de dijk stil enverlaten” in de gemeente Drechterland (Venhuizen). Het is gelegen aan de dijk Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is het beste te bereiken via de N 506. Afslag Wijdenes/ Oosterleek.

Voor meer informatie betreffende dit zangfeest kunt U bellen naar tel: 0229-503150.