HOORN - Op vrijdagmiddag 9 april organiseert Omring een gratis onlinebijeenkomst; De kracht van verbinding! Exclusief voor Omringpashouders.Het aantal mensen dat zich eenzaam voelt neemt momenteel toe, zo blijkt uit recent gehouden onderzoek. Omring staat voor verbinding en nodigt u graag uit voor de bijeenkomst op 9 april met dit actuele thema.

Gevoelens van eenzaamheid heeft iedereen wel eens en het hoort bij het leven, maar wat als deze gevoelens na verloop van tijd niet weggaan? Daarvoor is soms meer nodig.

Marie-Jeanne van der Ploeg, Specialist eenzaamheid, zal mede uit haar eigen ervaringen haar kennis met u delen en u daarbij een aantal waardevolle handreikingen meegeven op het moment dat gevoelens van (beginnende) eenzaamheid langer aanwezig blijven dan gewenst is. Het doel is om beter te kunnen begrijpen wat er bij deze langer durende eenzaamheid gebeurt en wat u daar met nieuwe informatie zelf aan kunt doen.

Meld u nu aan
Wanneer:
9 april 2021
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
De bijeenkomst is Online, na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met een link voor deelname. U kunt zich aanmelden via de https://www.omring.nl/omringpas of bel 088 – 206 79 99.