MIDWOUD - Hopelijk heeft iedereen de feestdagen goed kunnen gebruiken om te genieten van het ‘goede leven’ en hebben we allemaal nog steeds 10 vingers. Het wordt nu tijd om toe te werken naar een jaar waarin nieuwe uitdagingen zich aandienen.

Wat voor zomer wordt het?, Hoe vaak gaan we zwemmen? Nemen we een gezins-abonnement of toch gewoon een persoonlijke kaart? Gaan we voor een strakke buik en brede schouders (wekelijks baantjes trekken en/of bootcampen)? Of toch liever voor regelmatig een ‘chill-momentje’ aan de rand van het bad om ook lekker van de zon te genieten?

Allemaal vragen en de antwoorden zijn er nog niet. Wat wel alvast kan is een abonnement voordelig in de voorverkoop online bestellen! Wat ook kan is vrijwilliger/ster worden voor ‘Het Zwembad’ (want niet in iedereen huist een waterliefhebber) U kunt zelfs (als U zelfstandig ondernemer bent) sponsor worden en een mooi reclamebordje op het bad laten plaatsen, inclusief logo en link op onze website. Enfin, doe waar u zich lekker bij voelt, Het Zwembad is er weer voor u in 2018! De poort gaat open op zondag 29 april a.s.

Overige gegevens zijn terug te vinden op onze website: www.hetzwembad.nl Of op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/hetzwembad/