HOORN - In Praethuys ’t Slot start op zaterdag 29 augustus een kinderclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De feestelijke opening begint om 10.30 en duurt tot 12.15 uur. Alle kinderen in deze leeftijdsgroep zijn hartelijk welkom en de toegang is gratis.

Kom jij ook kennis maken? Heb je zin in leuke spellen en activiteiten? Wil je graag sportief bezig zijn? Kom naar kinderclub Voltreffer. Op 29 augustus is er een feestelijke opening. Daarna is er club op elke 2e en 4e zaterdag van de maand. Onze activiteiten zijn voor zowel jongens als meisjes. Juist daarom vinden we het gezellig als jij een vriendje of vriendinnetje meeneemt.

Wie zijn wij? Onze kinderclub draait al heel wat jaren op verschillende locaties in Hoorn. Maar nog nooit in het Venenlaankwartier. Daarom is het fijn dat wij in het Praethuys aan de Van Beijerenstraat 89 terecht kunnen. We organiseren veel leuke en gezellige dingen. Maximale aandacht voor de kinderen vinden we heel belangrijk. Ons streven is een laagdrempelige club te zijn waar elk kind zich thuis voelt. Kinderclub Voltreffer is een onderdeel van christelijke gemeente Het Lichtbaken. Op de club worden de landelijke richtlijnen m.b.t. COVID-19 gehanteerd. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website: https://www.kinderclubvoltreffer.nl