HOORN - Een nieuwe chef-kok in Van der Valk Hotel Hoorn. Een frisse wind door de keuken en een nieuwe denkwijze voor de complete keukenbrigade in Hotel Hoorn. Het is Farzan Bahktiari die aangesteld is als chef-kok om met zijn expertise, samen met de hulp van het keukenteam, alle gasten te voorzien van een fantastische beleving in Van der Valk Hotel Hoorn.

Farzan, die jarenlang sous-chef was bij Hotel Okura te Amsterdam, heeft mooie plannen met het à la carte restaurant, Live Cooking restaurant en uiteraard het nieuwe restaurant Tokan Gastrobar. Hij is blij dat hij de opgedane Aziatische kennis van de ster-restaurants in Hotel Okura kan overbrengen op de nieuwe gerechten van de menukaart van Tokan. Even was hij bang om die Aziatische invloeden te gaan missen, maar toen hij hoorde van het nieuwe restaurant in Van der Valk Hotel Hoorn en heeft hij de uitdaging met beide handen aangegrepen.

In Iran is Farzan geboren en opgegroeid in een echte horecafamilie. Op zijn 20ste is hij naar Nederland gekomen. Farzan is nu in de leeftijd van 33 jaar en heeft hij bij vele bekende hotels ervaring opgedaan. Vier jaar lang heeft hij in het keukenteam gezeten met Michelin ster kok Onno Kokmeijer in restaurant Ciel Bleu en zoals Farzan zelf zegt: “Je werkt als team, en door samen te werken krijg je automatisch het ster niveau in de keuken!” Hij hoopt alle gasten van de restaurants van Hotel Hoorn te verrassen met zijn culinaire ervaring.

Van der Valk Hotel Hoorn & Tokan Gastrobar zien u graag in haar restaurants om de invloed van de nieuwe chef-kok zelf te komen ervaren!