HOORN - Recruitment bureau NGage Recruitment uit Hoorn gaat zich tot en met het eind van dit jaar inzetten voor Inloophuis Pisa. Zo organiseren zij een maandelijkse activiteit voor hun medewerkers waarvan de opbrengst ten goede komt aan Pisa. In juli organiseren zij bijvoorbeeld een Pisa/Pizza-avond. Ook staan de recruiters van NGage op vrijwillige basis een deel van hun bonus bij een geslaagde plaatsing af aan Pisa.


Roy Out, marketing manager van NGage Recruitment: “Het afgelopen jaar zijn veel ondernemingen getroffen door de coronacrisis. Zo ook veel vrijwilligersorganisaties die geen evenementen, sponsorlopen of andere inzamelingsacties meer kunnen organiseren. Wij willen bij NGage Recruitment niet stilzitten en hebben daarom besloten om ons komend jaar in te zetten voor een goed doel dat letterlijk en figuurlijk dicht bij ons staat. We waren zeer onder de indruk van wat Pisa doet voor mensen uit West-Friesland. Wij hopen op meerdere manieren bij te kunnen dragen aan Inloophuis Pisa en het goede maatschappelijke werk dat zij doen. Zo is bijvoorbeeld het bieden van financiële steun in tijden als deze extra belangrijk. Dit willen wij doen door intern leuke en ludieke acties voor en met de collega’s te organiseren. Zoals een Pisa-avond (pizza eten voor Pisa), het uitdagen van je collega op werkvlak met een financiële tegenprestatie voor de verliezer of een eigen bijdrage vanuit de recruiter zelf.”


Coordinator Wiek Luza: “We zijn heel enthousiast dat deze jonge groep van NGage zich hard maakt voor Pisa. Wij zijn bij hen geweest om te vertellen over onze activiteiten, maar zij zijn zelf ook in ons huis aan de Draafsingel geweest om een kijkje te nemen. Goed dat ook ondernemers zoals NGage en hun mensen zich betrokken voelen en verantwoordelijkheid willen nemen hierin. Kanker raakt ons tenslotte allemaal.”


Over NGage Recruitment
NGage Recruitment is opgericht in 2010 en gespecialiseerd in IT Recruitment voor bedrijven variërend van startups en MKB tot grote (inter)nationale corporates. NGage is gevestigd aan de Lambert Meliszweg 1B in Hoorn. Meer informatie: www.ngagerecruitment.nl


Over Pisa
Inloophuis Pisa is een warm en gastvij huis voor mensen die geconfronteerd worden met de ziekte kanker. Jaarlijks maken vele bezoekers uit Westfriesland gebruik van de mogelijkheid om binnen te lopen of deel te nemen aan activiteiten.Pisa draait grotendeels op vrijwilligers en is voor haar voortbestaan voor 75% afhankelijk van donaties en giften. Inloophuis Pisa is gevestigd aan de draafsingel 59 in Hoorn. www.inloophuispisa.com

Meer informatie? Marion Smorenburg, + 31 6 50874446, marion.smorenburg@incotec.com