HOORN - Een gewaardeerde tweedehandskleding boutique, is op zoek naar gepassioneerde vrijwilligers om hun team te versterken. Als toegewijde vrijwilliger bij netwerk boutique kun je een positieve impact hebben op duurzame mode en gemeenschapsbetrokkenheid.

Bij netwerk boutique draait alles om het creëren van een unieke winkelervaring waar stijl en duurzaamheid samenkomen. Als vrijwilliger heb je de mogelijkheid om klanten te verwelkomen, te helpen bij het sorteren en presenteren van kledingstukken, en een positieve sfeer te creëren in de boutique.

Netwerk boutique waardeert de inzet van vrijwilligers en biedt een ondersteunende omgeving waar je nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen, waardevolle ervaring kunt opdoen en kunt bijdragen aan een duurzame toekomst. Bovendien heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan leuke evenementen en workshops om je kennis en ervaring te vergroten.

Als jij geïnteresseerd bent in mode, het werken in een tweedehands kleding winkel en het bevorderen van een positieve winkelervaring, dan is netwerk boutique op zoek naar jou! Neem vandaag nog contact met ons op om je aan te melden als vrijwilliger.

Voor meer informatie of om je aan te melden als vrijwilliger, neem contact op met:

Nanda Beerepoot
N.beerepoot@netwerkhoorn.nl