HOORN - Morgen opent McDonald’s in Hoorn Noord een gloednieuw restaurant. Dat laat de restaurantketen niet zomaar voorbij gaan: de eerste 100 gasten kunnen niet alleen genieten van hun favoriete McDonald’s producten, maar worden ook verrast met een toffe goodiebag. Het nieuwe restaurant bevindt zich op Foodcourt Multi Traffic Point Hoorn naast de N307 en vlak bij de A7.

“Het is fantastisch om het restaurant te mogen openen voor onze gasten”, Sermad Jouseiph, Restaurant Manager van McDonald’s restaurant Hoorn Noord. “Het hele team heeft ontzettend hard gewerkt. We hebben niet alleen het restaurant in negen weken opgebouwd, maar er ook voor gezorgd dat iedereen veilig en verantwoord bij ons kan komen genieten. We kijken er naar uit om de eerste gasten te verwelkomen en hun favoriete McDonald’s producten te serveren!”

Een duurzaam restaurant
Het restaurant is uitgerust met de laatste duurzaamheidsvoorzieningen. Zo is het restaurant volledig elektrisch. Ook de friteuses werken niet meer op gas, maar op groene stroom. Het restaurant is ook voorzien van LED-verlichting, watervrije urinoirs en het heeft haar eigen warmtepompen om het gebouw te verwarmen.

Voor het hele gezin
Het restaurant biedt wat voor het hele gezin: er is een speelhoek voor de kinderen, een terras met 75 zitplaatsen en een McCafé waar gasten heerlijke koffiespecialiteiten en patisserie, zoals croissants en macarons kunnen bestellen. Ook heeft het restaurant een McDrive met dubbele drivelane, zodat twee auto’s tegelijkertijd kunnen bestellen. Dankzij de centrale ligging is het restaurant een goede plek voor een tussenstop voor onderweg.

Veilig en verantwoord
Een bezoek aan het restaurant verloopt geheel volgens de laatste veiligheidsrichtlijnen. Gasten worden door een host(ess) verwelkomd in het restaurant. Ze bestellen bij de bestelkiosken en kunnen kiezen om in het restaurant plaats te nemen of om hun bestelling mee te nemen. En met Table Service wordt de bestelling veilig aan tafel geserveerd door onze crew.

McDonald’s restaurant Hoorn Noord is iedere dag geopend van 07:00 tot 01:00 uur.