HOORN - Op 23 juli zal McDonald’s restaurant Hoorn Noord haar deuren openen op het Multi Traffic Point Hoorn. Het Foodcourt ligt naast de N307 en vlak bij de A7. Het restaurant is voor iedereen goed bereikbaar vanuit het centrum van Hoorn. Gasten zijn van harte welkom voor een versbereide iconische burger, een heerlijke latte macchiato in het McCafé of een van de vele andere McDonald’s producten in het gloednieuwe restaurant.

Sermad Jouiseph, Restaurant Manager van McDonald’s restaurant Hoorn Noord, staat te popelen om het restaurant te openen: “Mijn team en ik kunnen niet wachten om onze eerste gasten te verwelkomen. Het restaurant is prachtig geworden en heeft alles om met de hele familie een heerlijke tijd te hebben of om snel even bij te tanken terwijl je onderweg bent. Naast alle McDonald’s favorieten heeft het restaurant een prachtig terras, een McDrive met dubbelle drivelane, zodat twee auto’s tegelijkertijd een bestelling kunnen plaatsen in de McDrive en een speelhoek voor onze jonge gasten. En om het nog leuker te maken zullen we onze eerste 100 gasten verrassen met een goodie bag’.

Duurzaam restaurant
Het McDonald’s restaurant is een markant gebouw geworden. Het design van het restaurant sluit naadloos aan bij het ontwerp van de andere gebouwen op het Multi Traffic Point en is tegelijkertijd onmiskenbaar een McDonald’s restaurant. Daarnaast is het uitgerust met de laatste duurzaamheidsvoorzieningen. Zo is het restaurant volledig elektrisch. Zelfs de friteuses werken niet meer op gas, maar op groene stroom. Het restaurant is ook voorzien van LED-verlichting, watervrije urinoirs en het heeft haar eigen warmtepompen om het gebouw te verwarmen.

Het nieuwe restaurant biedt veel ruimte en services voor haar gasten. Binnen biedt het restaurant 100 zitplaatsen natuurlijk nu te gebruiken volgens de laatste richtlijnen om veilig te genieten in het restaurant. In een volle bezetting onder reguliere omstandigheden biedt het restaurant zelfs 165 zitplaatsen. Op het terras kunnen 25 gasten zitten. De hele restaurant ervaring is ingericht op een verantwoorde ervaring. Gasten worden door een host(ess) verwelkomd in het restaurant. Ze bestellen bij de bestelkiosken waar ze kiezen om in het restaurant plaats te nemen of om hun bestelling mee te nemen. En met table service wordt de bestelling veilig aan tafel geserveerd door onze crew.

Ook heeft het restaurant een McCafé, dat heerlijke koffiespecialiteiten en patisserie zoals cheesecake, macarons en vers afgebakken cookies of croissants aanbiedt. Het nieuwe restaurant biedt aan 80 medewerkers een veilige en plezierige werkplek en volop kans op ontwikkeling.

McDonald’s restaurant Hoorn Noord is iedere dag geopend van 07:00 tot 01:00 uur. De McDrive is open tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 01:00 uur.

Over McDonald’s Nederland
Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. De gezondheid en veiligheid van gasten en werknemers hebben de hoogste prioriteit. In Nederland heeft McDonald’s 253 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.