HOORN - Mariska Verhaar behoort tot de 3 genomineerden voor de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021. Mariska is in 2014 als bezoeker bij Inloophuis Pisa binnengekomen, en vervolgens in 2016 als vrijwilliger aan het werk gegaan. Eerst als gastvrouw, later ook als assistent-coordinator en begeleider. Ze is onmisbaar voor Inloophuis Pisa.

Bestuurssecretaris Henk Ensink over haar nominatie: “Deze nominatie is zo terecht. Mariska heeft het zelf niet gemakkelijk gehad. Sinds haar achtste jaar is ze driemaal gediagnostiseerd met kanker en ze heeft diverse zware operaties moeten ondergaan. Als gevolg hiervan heeft ze fysieke beperkingen en bijwerkingen die haar dagelijks leven beïnvloeden. Ondanks dat alles is Mariska een krachtige warme persoonlijkheid die positief en vol in het leven staat. Mariska is al meer dan 5 jaar als vrijwilliger actief in het inloophuis en onmisbaar op vele vlakken. Daarom verdient ze het helemaal om Vrijwilliger van het Jaar te worden.”

Stem!
Wil jij, net als wij, dat Mariska de vrijwilligersprijs in de wacht sleept? Stem dan op haar via https://stemmenvrijwilligersprijs.nl/stem-vrijwilliger. Dit kan nog tot en met 9 december.

Over Pisa
Jaarlijks maken honderden bezoekers uit Westfriesland gebruik van de mogelijkheid om binnen te lopen of deel te nemen aan activiteiten bij Inloophuis Pisa. Pisa biedt o.a. lotgenotencontact, ontspanningsmassage, yoga, creatieve activiteiten , gerichte cursussen en informatiebijeenkomsten. Voor kinderen en jongeren zijn er aparte activiteiten: Kindertijd en Chill@Pisa. Pisa draait grotendeels op vrijwilligers en is voor 75% afhankelijk van donaties en giften. Inloophuis Pisa is gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn. www.inloophuispisa.nl

Meer informatie? Bel of mail Marion Smorenburg, + 31 6 50874446, marion.smorenburg@incotec.com