HOORN - MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers. Op zondag 26 mei van 10:00 tot 16:00 vindt de derde markt van dit seizoen plaats, bij uitstek een mooie gelegenheid om kennis te maken met en te genieten van al het (h)eerlijks dat de streek in het voorjaar te bieden heeft.

Het vaste aanbod op MAKS’ Biomarkt bestaat uit groente en fruit van ProeVkantoor, kaas van Rico’s Biokazen, olijfolie en balsamico-azijn van Cantos Import, brood van Bakkerij Raat, en alles voor gezonde energie van Life Energy. Na een korte afwezigheid is Voel je Super!markt weer van de partij met verantwoord gebak en ander lekkers. Biomonkie, aanbieder van biologisch-dynamische (natuur)voeding, wordt na twee succesvolle marktdagen als wisselkraamhouder deze maand toegevoegd aan de vaste bezetting. De wisselkramen op MAKS’ Biomarkt worden deze maand verzorgd door De Bijenkans, kweker van vaste bijen- en vlinderplanten voor de tuin, en Evlac, aanbieder van pinda- en notenkazen.

Tegelijkertijd met MAKS’ Biomarkt vindt op hetzelfde terrein SPRING! plaats, een vrolijk lente-evenement voor het hele gezin.

MAKS’ Biomarkt vindt van maart t/m november plaats op de laatste zondag van de maand, van 10:00 tot 16:00 op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.

Stichting MAK Blokweer
Kloosterhout 1-2
1695 JC Blokker
www.mak-blokweer.nl