BLOKKER - Op zondag 25 juli wordt er bij MAK Blokweer in Blokker weer een biomarkt georganiseerd. Door de coronamaatregelen heeft de markt een jaar stil gelegen maar nu mag deze weer plaatsvinden. MAKS' Biomarkt is een leuke en verantwoorde gelegenheid om je vaste inkopen te doen.

Op deze gezellige, kleinschalige markt vind je elke maand 5 tot 10 lokale aanbieders met lekkere en eerlijke producten. Tot het vaste assortiment behoren onder andere kaas, groente, fruit en brood. Daarnaast zijn er een aantal wisselkramen die elke keer door andere ondernemers gevuld worden. Bijvoorbeeld jam, magnesium, thee, olijfolie, hangop en vers ijs zijn regelmatig te vinden op MAKS' Biomarkt. De meeste producten komen uit de streek.

Het café in het bezoekerscentrum en het natuurpark zijn tijdens de markt geopend. Het inkopen doen kan dus makkelijk gecombineerd worden met een kopje koffie of een wandeling. Ook de tentoonstelling West-Friezen, land en water is gratis te bezoeken.De markt is vrij toegankelijk. Honden zijn niet toegestaan.

Meer informatie: www.mak-blokweer.nl | 0229-266344