BLOKKER - Zondag 26 maart trappen we het marktseizoen weer af bij MAK Blokweer! Ook de natuur komt weer tot leven: de eerste bloemen beginnen te bloeien, de bomen komen in blad en de insecten laten zich langzamerhand weer zien. Deze dag staat dan ook in het teken van levende tuinen. MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers.

Op deze markt vind je planten uit de Kloostertuin en handgemaakte vogel- en insectenhuisjes om de tuin klaar te maken voor de lente. Daarnaast staat ons vaste aanbod van brood, kaas, kruidenierswaren, olijfolie, (gefermenteerde) groente en cadeauproducten van leer. Voor de kinderen valt er ook weer van alles te beleven: tijdens de doe-middag kunnen ze leren een wormenhotel te maken, en op de boerderij kunnen ze lekker knuffelen met onze dieren.

MAKS’ Biomarkt is van maart t/m november op de laatste zondag van de maand van 10.00 tot 16.00, op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan.

Voor meer informatie: 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl