BLOKKER - Vanaf 20 mei gaat natuur- en milieu-educatiecentrum MAK Blokweer weer open voor publiek. Op reservering kunnen bezoekers een vaste route van ca. één uur over het terrein wandelen. Onderweg kunnen zij waterbeestjes vangen, de lammetjes en andere dieren in de wei en op het erf van dichtbij bekijken, en genieten van het frisse groen in het natuurpark.


Er zal worden gewerkt met tijdvakken van een uur en een maximaal aantal bezoekers per tijdvak. Bij aankomst kunnen bezoekers hun handen ontsmetten en ontvangen zij enkele attributen om hun bezoek nog leuker te maken. Deze attributen dienen tegelijk om het aantal bezoekers in de gaten te houden en worden na elk gebruik direct schoongemaakt. Het bezoekerscentrum en de kijkboerderij blijven vooralsnog gesloten, ook de toiletten zijn tijdelijk niet toegankelijk voor publiek.

Entree is gratis, reserveren is verplicht. Voor meer informatie en reserveren: 0229-266 344 (bereikbaar maandag t/m vrijdag 8:30-17:00). Hou bij je bezoek rekening met de richtlijnen van het RIVM: hou 1,5 meter afstand van anderen en vermijd drukke tijdstippen en plekken. Heb je verkoudheids- of griepklachten? Blijf dan thuis.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker

www.mak-blokweer.nl