HOORN - Magic Circus, het Nederlands Stadscircus verrast met de nieuwe voorstelling BAGAGE. Koffers vol kunsten torsen de Magic artiesten met zich mee. Vrachtwagens vol verrassingen en een circustent vol nieuwe belevenissen om het publiek mee in te pakken. Magic Circus schittert van vrijdag 3 t/m zondag 5 mei dagelijks om 16:00 uur op de Noorderveemarkt, direct bij station Hoorn en restaurant Azië.

Circusartiesten zijn echte reizigers en voelen zich overal thuis. Dit jaar zijn er artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland naar het Magic Circus gereisd. Met of zonder bagage vliegen ze door de lucht aan een trapeze zonder vangnet, jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek. En dat alles in een magische mengeling vol illusies.

Bagage, je kunt niet zonder. Letterlijk en figuurlijk. Iedereen heeft een rugzakje met emotionele bagage die maakt wie we zijn. We dragen die bagage, onze identiteit, mee op onze levensreis. Maar je hoeft niet alles zelf te dragen. In het Magic Circus zie je dat je best elkaars lasten kunt dragen. Want leven doe je samen.

Met "Bagage" bewijst het Magic Circus alweer dat het mogelijk is om modern circus gezellig te maken voor de hele familie. Pak ze bij elkaar en reis af naar het Magic Circus, het oudste én modernste tentcircus van Nederland.

Band met Hoorn

Magic Circus heeft een band met Hoorn, dat komt door inwoner Piet-Hein Out. Als circusfotograaf en marketeer werkt hij vanuit Zwaag voor enkele van Europa's meest vooraanstaande circussen. Out: "De Noorderveemarkt is een historische circuslocatie. Zeker nu men van plan is om het Pelmolenpad vol te bouwen, is het fijn om te zien dat er nog steeds een goed bereikbare locatie in de binnenstad is waar een intiem, kwalitatief hoogwaardig circus zoals het Magic Circus kan blijven komen."

Kortingsbonnen zijn te vinden in winkels met een circusposter. Kaarten zijn verkrijgbaar via de www.magic-circus.nl of vanaf 30 minuten voor elke show aan de circuskassa.