HOORN - Swiss Sense opent op vrijdag 8 maart a.s. de deuren van een compleet nieuwe winkel aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D in Hoorn. De winkel van Swiss Sense was voorheen op de eerste verdieping van het pand gevestigd, maar verhuist nu naar de begane grond. Klanten vinden in de nieuwe winkel een uitgebreid assortiment boxsprings, matrassen, accessoires en volop slaapkamerinspiratie. Om de opening van de nieuwe Swiss Sense winkel te vieren, ontvangen de eerste vijftig bezoekers een goodiebag.

Vanaf 8 maart a.s. kunnen klanten van Swiss Sense in Hoorn voor alles op het gebied van slapen terecht in de gloednieuwe winkel op woonboulevard Hof van Hoorn in Hoorn. De nieuwe winkel heeft een oppervlak van zo'n 1.000 vierkante meter en is vanaf dan gelegen op de begane grond, waardoor de winkel nog toegankelijker is.

Uitgebreid assortiment en inspiratie
Naast een ruim assortiment boxsprings in uiteenlopende stijlen, is in de nieuwe brand store ook een brede collectie matrassen, beddengoed en accessoires verkrijgbaar. De nieuwe winkel in Hoorn is overzichtelijk ingericht volgens het nieuwe winkelconcept van Swiss Sense. De verschillende stijlstudio’s bieden inspiratie voor iedere slaapkamerstijl. Marco Venema, filiaalmanager van Swiss Sense in Hoorn vertelt: “De nieuwe winkel op de begane grond heeft een frisse en eigentijdse uitstraling. Klanten kunnen in onze nieuwe winkel terecht voor een advies op maat, maar ook voor het opdoen van slaapkamerinspiratie. We kijken uit naar de opening op 8 maart a.s. en nodigen iedereen uit bij ons langs te komen.”

Feestelijke openingsactie
Om de opening van de nieuwe Swiss Sense winkel in Hoorn te vieren, ontvangen de eerste vijftig bezoekers van de nieuwe winkel een goodiebag ter waarde van 100,- euro.

Adres
Doctor C.J.K. van Aalstweg 10D in Hoorn.

Openingstijden
Maandag 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag 09:30 – 17:30 uur
Woensdag 09:30 – 17:30 uur
Donderdag 09:30 – 21:00 uur
Vrijdag 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag 09:30 – 17:00 uur
Zondag 12:00 – 17:00 uur