HOORN – Op zondag 8 september organiseert zwembad de Waterhoorn in samenwerking met de verenigingen een open dag. Zwembad de Waterhoorn wil graag iedereen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de activiteiten die plaatsvinden in het zwembad. Tijdens de open dag zijn er verschillende activiteiten voor kinderen en horecaaanbiedingen. Vanaf 12:00 uur kun je vrij zwemmen voor maar € 2,00 per persoon, ongeacht je leeftijd.

Zwembad de Waterhoorn
Iedereen weet dat je bij de Waterhoorn leuk recreatief kunt zwemmen, maar wat veel mensen niet weten is dat er een ruim aanbod is aan sportieve activiteiten voor jong en oud. Om gezond en vitaal te blijven kun je meedoen aan banenzwemmen en aqua’sportlessen. De aqua’sportlessen zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Iedere aqua’sportles is verschillend opgebouwd qua inhoud, opbouw en intensiteit.

Uiteraard worden er ook zwemlessen gegeven. Voor elke leeftijd zijn hier mogelijkheden voor: Liz & Wes spetterlessen voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar, Zed & Sop lessen (A, B, en C diploma) voor kinderen vanaf 4 jaar en zwemles voor volwassenen om het gewenste zwemniveau te behalen. Na het behalen van het zwemdiploma kunnen kinderen deelnemen aan Snorkelen 1, 2 en 3, Zeemeerminzwemmen en Aqua’fun. Tijdens de open dag word je volledig geïnformeerd over de verschillende lessen en welke het beste bij jou past.

Ondersteuning vanuit de Gemeente
De Gemeente Hoorn biedt voor inwoners van de gemeente Hoorn diverse mogelijkheden voor financiële ondersteuning. Diverse ondersteuningen zijn mogelijk via Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de sport- en cultuurstrippenkaart.

Clinics Verenigingen
Tijdens de open dag kun je ook diverse demonstraties bijwonen en aan clinics deelnemen die worden gegeven door de verschillende verenigingen die actief zijn bij zwembad de Waterhoorn. Tijdens de open dag zijn de volgende verenigingen aanwezig: Active Diving MolaMola, Atlantic Duikcentrum, Monovinzz, zwemvereniging INO en Zwemvereniging Hoorn. De verenigingen informeren je graag over de het aanbod en de mogelijkheden bij hen. Het exacte programma volgt komende week op de website van de Waterhoorn.

De open dag vindt plaats op zondag 8 september van 12:00 – 15:00 uur. Adres: zwembad de Waterhoorn, Holenweg 14e, 1624 PB Hoorn.

Bekijk de website van De Waterhoorn voor alle informatie over de open dag op zondag 8 september: www.optisport.nl/waterhoorn