HOORN - Op Burendag, 25 september 2021, vindt alweer de 8e editie van lichtjesavond plaats in de wijk Bangert en Oosterpolder in Hoorn. Dit jaar geen rondtrekkende stoet in een specifiek deel van de wijk, maar wel een uitgekiende ‘versierkans’ voor alle straten in de wijk.

Alle bewoners in de wijk kunnen samen met de buren (uiteraard op anderhalve meter afstand van elkaar), straat huis en tuin versieren. Hoe meer verlichte huizen en tuinen hoe indrukwekkender de lichtjesavond zal zijn!

Straatprijzen Bewoners die 3 huizen en tuinen naast elkaar hebben versierd, maken kans op één van de drie straatprijzen! Ook is het dit jaar mogelijk om een speciale versiervergoeding aan te vragen via de website van stichting B&O. Verder is er ook nog een verassende straatprijs voor de bewoners met de muzikaalste straat.

Kinderprijs
De kinderen maken kans op een leuke (groeps)prijs. Hier kan je aan mee doen door samen met je vrienden en vriendinnen je kleurrijkste outfit aan te trekken en je van je muzikale kant te laten zien. De foto’s kun je uploaden en delen met de facebook en instagram van de lichtjesavond Bangert & Oosterpolder, laat zien wie je bent!

Een opvallend individu

Dit jaar is er een speciale prijs voor een bijzonder opvallend individu!

Jury

De jury fietst tussen 20.00 uur en 21.30 uur door de wijk om de huizen te bewonderen. Op zondag 26 september worden winnaars op de site en op Facebook bekendgemaakt.

Organisatie
De organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, stichting B&O en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk dé gelegenheid om de sociale samenhang te vergroten.