HOORN - De negende editie van de lichtjesavond op zaterdag 24 september 2022 in de Bangert en Oosterpolder staat in het teken van het Circus. Er zijn diverse optredens en acts. Ook verenigingen en organisaties uit de buurt laten hun kunsten zien en ook horen tussen de versierde en verlichte huizen in . Dit jaar zijn de bewoners van fase 3 (rondom om de Kreek) aan de beurt om hun tuinen zo mooi mogelijk te versieren om van lichtjesavond weer een bijzondere (buren)dag te maken. Het thema is Circus.

De start van de lichtjesavond is dit jaar bij ingang van de Kreek. Van 18.30 – 19.15 uur kunnen kinderen zich laten schminken in het thema Circus. Om 19:30 uur wordt de lichtjesavond op vanaf de Kreek op bijzondere wijze geopend.

Daarna kunnen bezoekers, met behulp van het overzicht op de lichtjesavond flyer, de buurt in om te genieten van alle prachtige optredens. Er wordt gedanst door Dansschool Moves. Er zijn muzikale optredens van Jelmer en een draaiorgel. Daarnaast kunt u o.a. genieten van een sneak preview van Theatervoorstelling Het Koningskind, een optreden van La Belle dame en een rolschaatster. Er is eigenlijk te veel om op te noemen.

De organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, stichting B&O en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk dé gelegenheid om de sociale samenhang te vergroten. Wij zijn nog op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers. Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met stichting BNO via de website.

Doe mee en win!
Dit jaar speciaal voor de Kids: trek je kleurrijkste outfit aan, versier je fiets, kar of skelter met lichtjes en laat je zien deze avond. Allemaal in het thema van dit jaar: Circus! Je maakt kans op een leuke prijs.

Hoe meer verlichte huizen en tuinen, hoe indrukwekkender de lichtjesavond zal zijn! Versier samen met je buren- minimaal 3 naast elkaar- de huizen en tuinen maken kans op een straatprijs.

Wilt u op de hoogte blijven, ga dan naar www.stichtingbno.nl of de facebookpagina van de lichtjesavond, www.facebook.com/lichtjesavondbangertenoosterpolder.