HOORN - Op zaterdag 23 december wordt er voor kinderen van 4-12 jaar een prachtig en sfeervol Lichtfeest gehouden. Alle kinderen en hun ouder(s) zijn hartelijk welkom!


Lichtjes, je ziet ze overal. Gezellig, maar ook fijn. Zonder licht zou het wel heel donker, onhandig en somber worden. Dit jaar gaat het kinderkerstfeest op Kinderclub Voltreffer over HET LICHT en daarom noemen we het ‘Lichtfeest’.

Het is een bijzondere viering want je mag iemand meenemen! Niet één iemand, maar zoveel mensen als je maar wilt: een vriendje of vriendinnetje, papa, mama, opa, oma of iemand anders. We hebben een afwisselend programma gemaakt en het belooft een gezellig feest te worden. En je gaat niet met lege handen naar huis! Een ding verklappen we vast: je gaat horen over Licht dat altijd schijnt en dat is niet de zon het is Iemand.

Ben je benieuwd wie dat bijzondere Licht is? Kom naar het Lichtfeest! Het wordt gehouden in Praethuys ’t Slot aan de Van Beijerenstraat 89, 1623 JD in Hoorn. We beginnen om 10:30 uur en het duurt tot ongeveer 12.15 uur. De toegang is gratis.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Kinderclub Voltreffer. De kinderclub is al heel lang in Hoorn actief en inmiddels ook al jaren in het Venenlaankwartier. We houden club op elke 2e en 4e zaterdag van de maand. Altijd in het Praethuys. Voor meer informatie zie de website: kinderclubvoltreffer.nl