HOORN - De 27 jarige singer/songwriter Leah Rye geeft op 13 september een intiem concert in het Foreestenhuis in Hoorn. Haar nummers zijn regelmatig te horen op 3FM en KINK. In december speelt ze in Paradiso in Amsterdam en nu dus in Hoorn in het Foreestenhuis.

Leah laat zich inspireren door Lana del Rey, Taylor Swift en Radiohead. Haar muziek is meeslepend, melancholisch en heel persoonlijk.
Dit concert wordt extra bijzonder omdat Leah tussen de songs door deelt hoe de songs haar raken en hoe zij geïnspireerd werd om deze songs te schrijven.

Over Leah

Leah Rye kwam in 1996 ter wereld als Lisa Rietveld, en leerde zichzelf al op jonge leeftijd pianospelen. Toen ze op haar dertiende lessen nam, spoorde haar leraar Lisa aan om serieus na te denken over een carrière in de muziek. Op haar vijftiende begon ze met het schrijven van haar eigen liedjes, als een emotionele uitlaatklep en om de wereld om haar heen op een rijtje te zetten. Een paar jaar later begon ze aan het Conservatorium in Haarlem, waar ze zichzelf ontplooide als songwriter en artiest.

13 september 20.00

Het Foreestenhuis, Grote Oost 43 Hoorn

Tickets en info. op https://projectgeestdrift.nl/