WEST-FRIESLAND - Laat je verrassen in het voorjaar. Na de eerste succesvolle en warme eerste editie, komt Tour2Day met een nieuwe editie op zaterdag 28 maart 2020.

Zij zijn weer opzoek gegaan naar de perfecte locaties, activiteiten, de lekkerste lunch & de lekkerste koffie. Maar natuurlijk ook de West-Friese nuchterheid en de humor. Zij hebben weer een perfecte dag in elkaar gezet, waarbij plezier wordt gegarandeerd.

Ze zetten graag het mooie West-Friesland in de schijnwerpers. Een zeer gevarieerd landschap en West-Friesland is tevens rijk aan musea, leuke attracties, authentieke boerderijen, mooie kerkjes en veel molens. Het is een genot om door het West-Friese landschap te toeren. Daarom willen zij hun liefde voor West-Friesland graag met u delen.

Het precieze programma blijft altijd een verrassing. Ze kunnen al wel verklappen dat zij deze dag meerdere plekken bezoeken. Dat kan van alles zijn, verschillende activiteiten in verschillende dorpen of steden. Samen met een volle bus met mede avonturiers. Een dag vol humor, cultuur en natuurlijk verrassingen!

Voor meer informatie: www.tour2day.nl.