HOORN - De stichting Acara Vita Nova organiseert weer een Kumpulan (Indische middag) en wel op zondag 10 maart 2024. Met de Street Rollers belooft het weer een geweldig feest te worden!

Oosterkerk Hoorn
Aanvang: 13.30 uur
Zaal open: 13.00 uur
Eind tijd: 17.30 uur

Dat komt in de eerste plaats door de band The Streetrollers, die inmiddels 20 jaar bestaat. De Band speelt voornamelijk covers uit de jaren 50 en 60 zoals van Cliff Richard, The Everly Brothers, Elvis Presley, Buddy Holly en anderen. Ook brengen ze geregeld enkele Maleisische liedjes ten gehore.

Heeft u de Streetrollers gemist tijdens de Pasar Malam in het West Fries Museum, dan is dit een unieke gelegenheid om ze alsnog te horen!
De Indische cateraar Siska Catering verzorgt heerlijke maaltijden en diverse snacks.

Online prijzen € 40 begunstigers: toegang met maaltijd* € 30 toegang met maaltijd € 15 normale prijs | zonder maaltijd of snacks (aan de zaal € 20) € 10 tot 18 jaar | toegang zonder maaltijd of snacks *Begunstigers betalen € 10 meer en steunen hiermee extra het werk van de Stichting Acara Vita Nova.

Koop uw online kaarten via www.podiumplein.nl > 10 maart Wij adviseren u om uw kaarten ruim van tevoren aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen.
www.acaravitanova.nl