BLOKKER - Tijdens de landelijke Nacht van de Nacht, op zaterdag 26 oktober, organiseert MAK Blokweer het Theater van de Nacht. Dit is een bijzondere en avontuurlijke avond voor het hele gezin, vol verwondering in en over het donker!


In het Theater van de Nacht zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Centraal staat prachtig verteltheater waarin alle toehoorders zich kunnen laten meeslepen. In het donker wandel je langs een schaars verlicht pad, waarbij je het landschap heel anders ervaart dan overdag. Onderweg zie je wonderlijke optredens van Danscollectief Hoorn en Popkoorn Hoorn. De route eindigt met een voorstelling van theatergroep Zandstorm, waarbij het verhaal voor je ogen wordt opgetekend met eindeloos transformerend zand.

In het bezoekerscentrum kunnen kinderen zich laten schminken. Ook zijn er leuke creatieve activiteiten, zoals een magische toverstaf. Tussen de activiteiten door kun je gezellig bij het kampvuur komen zitten, verzorgd door Scouting Martin Luther King. Hier kun je je warmen met een beker warme chocolademelk en wat lekkers.

Het Theater van de Nacht is een activiteit voor het hele gezin vindt plaats op zaterdag 26 oktober van 18:30 tot 22:30 aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Entree kost €6,50 per persoon. Reserveren is noodzakelijk! Voor meer informatie kun je terecht op www.mak-blokweer.nl, of neem contact op via 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl