HOORN - Op vrijdag 11 maart doet Vrijwilligerspunt Westfriesland mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Maar liefst 540 enthousiaste leerlingen van het Oscar Romeo en Copernicus SG zullen zich dan inzetten voor maatschappelijke organisaties in West-Friesland. Handjes genoeg dus, maar we kunnen nog vrijwilligersklussen gebruiken! Heeft jouw maatschappelijke organisatie nog klussen liggen? Meld je klus dan aan bij Vrijwilligerspunt via mas@vrijwilligerspunt.com!

Muurtje schilderen, schoonmaken, tuintje voorjaar-klaar maken, bloembakken vullen, onderhoudswerkzaamheden... in en om jouw stichting, vereniging, zorginstelling of club liggen vast en zeker klusjes waar je maar niet aan toe komt. Dan is nu het moment om die klussen te laten oppakken, want de leerlingen draaien daar hun hand niet voor om. En voor de leerlingen een uitgelezen mogelijkheid om een maatschappelijke stage te doen en kennis te maken met vrijwilligerswerk.

Ook handjes nodig?
Organisaties die vorig jaar hebben meegedaan waren super geholpen, zoals de Sint Jozefschool in Blokker: "Er is enorm veel gedaan vandaag: geschilderd, insectenhuisjes zijn in elkaar gezet, er is geveegd, grasgemaaid, basketbalnetten zijn opgehangen, geweldig. Alles is super goed geregeld door Vrijwilligerspunt. Het was echt een geslaagde dag!"

Ook extra handjes nodig? Meld je klus aan via mas@vrijwilligerspunt.com of bel 0229-216499 voor meer informatie.