BLOKKER - Op zondagochtend 28 juni organiseert MAK Blokweer een kleurrijk voorleesfeest voor peuters en kleuters. Samen beleven de kinderen het verhaal van de kameleon Leon, die niet van kleur kan veranderen zoals de andere kameleons. Daarna volgt een wervelende natuurwandeling!

Wist je dat kameleons de kleur van hun omgeving kunnen aannemen? Maar Leon is neon-oranje... altijd! Arme Leon zoekt een plek waar hij zich thuis voelt. Zal hij die vinden? De kinderen beleven het verhaal van Leon de kameleon mee aan de hand van het boek van Jane Clarke. Na afloop mogen ze gezellig samen wat drinken op een mooie groene plek, en wandel je een rondje door de Rietkreek vol wervelend waterleven.

Deze activiteit is voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en vindt plaats op zondag 28 juni van 10:00 tot 12:00. Let op: het bezoekerscentrum en de kijkboerderij zijn tijdens deze activiteit gesloten. Ook worden er maatregelen genomen zodat bezoekers afstand van elkaar kunnen bewaren.

Aanmelden voor het voorleesfeest Neon Leon doe je via www.mak-blokweer.nl. De kosten zijn € 4,95 per persoon (deelname alleen onder begeleiding, prijs incl. koffie of thee voor ouders/begeleiders en limonade of ijs voor de kinderen). Heb je vragen? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl