HOORN - Op zondag 31 maart om 15.00 uur verzorgen Gerbrich Meijer en het Felix Quartet een concert in de klassieke serie van de Oosterkerk. Gerbrich Meijer

is een internationaal actief muzikant. Zij is soliste op klarinet, speelt kamermuziek en ook orkestmuziek. Samen met violiste Marlene Dijkstra, violist Caspar Horsch, altviolist Michiel Wittink en celliste Liesbeth Bosboom, de vier jonge en ambitieuze musici van het Felix Quartet, creëren zij een unieke stem in de kamermuziek. Virtuoos, intiem en pittig!

De vier jonge, ambitieuze en gepassioneerde musici van het Felix Quartet vonden elkaar tijdens de lockdown van 2020 in hun gedeelde liefde voor kamermuziek. De vriendschap tussen Gerbrich Meijer en de vier gaat terug tot hun middelbare schooltijd.

Programma
Het strijkkwartet no. 7 van Shostakovich, het strijkkwartet opus 59, no. 2 van Beethoven, het klarinetkwintet A-majeur KV 581 van Mozart en Adoration van Price staan op het programma.

Kaartjes per concert € 23,50 pp. Passe-partouts € 85 pp. voor 4 concerten. Kaarten en passe-partouts aan de zaal en via Podiumplein. De inloop in de Oosterkerk, aan het Grote Oost 58 in Hoorn, is om 14.30 uur.

Meer informatie op www.oosterkerkhoorn.nl