HOORN - Kinderopvang Berend Botje heeft op dinsdag 16 juni tijdens een online awardceremonie de 8e plek behaald in de categorie Best Large Workplaces 2020 van Great Place to Work. Een mooie erkenning voor hun vakmanschap!

Great Place To Work meet al 35 jaar - en in 60 landen - vertrouwen binnen organisaties. In Nederland deed Great Place To Work het afgelopen jaar onderzoek onder 166 organisaties met in totaal 43.525 medewerkers. 84 van de 166 organisaties voldeden uiteindelijk aan de criteria om een Great Place To Work certificering te ontvangen, de 40 hoogst scorende organisaties daarvan zijn de Best Workplaces 2020. Berend Botje eindigde aldus op de 8e plek in de categorie Best Large Workplaces 2020. In deze categorie bevinden zich de organisaties met 250 of meer werknemers.

Operationeel directeur Yvonne Bakker vertelt: ‘Dat wat we wensen voor kinderen, wensen wij ook voor alle medewerkers van Berend Botje. Dat vormt één geheel. Wij steken daarom veel energie in talentontwikkeling en groei van medewerkers. Maar bovenal geloven wij erin dat werkgeluk werkt. Daar werken we elke dag aan, steeds opnieuw. We zijn ongelooflijk trots op deze prijs, zeker omdat het de eerste keer is dat we meededen aan het onderzoek. Een bewijs van het harde werken van het hele team en dat we samen Berend Botje maken en vormen!’