HOORN - Op zaterdag 11 september wordt er rond Praethuys 't Slot een spel- en puzzeltocht gehouden. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn van harte welkom!

Het thema is: Zoek je mee naar de schat? Samen met piraten (volwassen begeleiders) gaan de kinderen op speurtocht. Zij volgen een route met spellen en puzzels rondom Praethuys 't Slot met de bedoeling dat zij de schat vinden! De start is om 10:30 uur.

Door verschillende opdrachten uit te voeren kunnen de kinderen vlaggen verzamelen en de kunst is om het slot van de schatkist te kraken. Het wordt een echte piratentocht die tot 12.15 uur duurt.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Kinderclub Voltreffer. Al jarenlang is deze kinderclub actief in Hoorn en sinds vorig jaar ook in de wijk Venenlaankwartier.

Elke 2e en 4e zaterdag van de maand wordt er kinderclub gehouden in het Praethuys aan de Van Beijerenstraat.

Heb jij zin in een leuke en spannende ochtend vol verrassingen? Ben jij tussen 4 en 12 jaar? Dan is deze 'schat-zoek-actie' echt wat voor jou! Welkom!

We houden ons aan de maatregelen rondom covid die op dat moment van toepassing zijn. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Zie voor meer informatie: www.kinderclubvoltreffer.nl