HOORN - Kikker, bekend van de boeken van Max Velthuijs, is al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus maakt hij een uitstapje naar het theater. Op zaterdag 11 februari 2023 is de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical ‘Kikker is verliefd!’ te zien in Schouwburg het Park in Hoorn.

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

De voorstelling ‘Kikker is verliefd!’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs, uitgegeven door Uitgeverij Leopold. Het is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor. Na de voorstelling kunnen theaterbezoekers Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

Op zaterdag 11 februari 2023 om 13:30 uur is Kikker is verliefd! te zien bij Schouwburg het Park, Hoorn. Kijk voor kaartjes voor deze voorstelling op https://www.hetpark.nl/programma/kikker-is-verliefd-3 of neem telefonisch contact op via 0229 291 000.

Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op www.vanhoorne.com/kikkerisverliefd.