HOORN -Op zaterdag 8 december houden de koorleden van Soli Deo Gloria voor de 23ste maal hun jaarlijkse sfeervolle kerstmarkt in de Oosterkerk aan het Grote Oost in Hoorn. Vanaf 10.30 uur tot 15.00 uur staan de deuren wagenwijd voor u open.

Ieder jaar opnieuw staat de markt garant voor sfeer en kwaliteit. Bij binnenkomst is de inrichting van de prachtig opgemaakte tafels een lust voor het oog. Mooie muziek en heerlijke geuren komen je tegemoet en de zeer laag geprijsde artikelen, maken de markt een evenement waar veel mensen naar uitkijken.

Voor de gezelligheid en sfeer verzorgen de koorleden een restaurant met oliebollen, taart, glühwein en erwtensoep en kunt u luisteren naar het orgelspel op het schitterende orgel van de Oosterkerk.

Vrijwel alle koorleden werken intensief mee aan de markt. Met o.a. deze opbrengst van de markt kan het koor volgend najaar weer een professioneel orkest en solisten bekostigen. Ze voeren dan het requiem van Mozart uit. Zo heeft u twee keer plezier van uw kerstaankopen. Een mooiere warming up voor de Kerst is nauwelijks denkbaar.