HOORN - Beleef Kerst op zaterdagmorgen 25 december op een muzikale en feestelijke manier. Kijk, luister en zing mee met bekende kerstliederen. Daarvoor nodigt christelijke gemeente Het Lichtbaken u heel hartelijk uit. Om 10.30 uur start de live-uitzending.

December is de feestmaand bij uitstek. Zo gaat Kerst over gezellig samen zijn, elkaar ontmoeten, over bezinning en licht in de duisternis. Maar de maatregelen beperken ons om samen te komen. Veel mensen zitten thuis met Kerst. Vooral mensen met een gezondheidsrisico moeten voorzichtig zijn.

Toch is het belangrijk om Kerst niet zomaar voorbij te laten gaan. Daarom wordt op Eerste Kerstdag voor heel Hoorn een online kerstviering gehouden. Heerlijk meezingen met bekende kerstliederen, zoals ‘Stille nacht, heilige nacht’, ‘Komt allen te samen’ en ‘Ere zij God’. Luisteren naar muziek en zang, horen over het wonder van Kerst en natuurlijk genieten van een boeiend kerstverhaal.

Het gaat alles anders dan we gewend zijn. Toch geloven wij dat ook op deze manier Kerst ons verbíndt. Misschien wel meer dan ooit. Van delen word je blij. Nodig daarom ook anderen uit voor deze speciale uitzending. Ga naar de website hetlichtbakenhoorn.nl voor meer informatie over de online kerstviering of scan de QR-code om direct naar de uitzending te gaan. Een rijke Kerst gewenst!