BLOKKER - Heb je wel eens door een kaleidoscoop gekeken? Je weet niet wat je ziet! Kom daarom deze voorjaarsvakantie je fantasie prikkelen en knutsel je eigen kaleidoscoop bij MAK Blokweer. En met jouw zelfgemaakte kaleidoscoop begint het plezier pas! Want ineens zie je alles op een heel andere manier. De prachtige vormen en kleuren die de kaleidoscoop je laat zien, nemen je mee op avontuur door je fantasie.

Aan de balie in het bezoekerscentrum kun je een bakje met materialen halen waarmee jij een eigen voorjaarsvakantie-knutsel gaat maken. Extra leuk als je je fantasie de vrije loop laat! In het knutselbakje zitten alle materialen met een voorbeeld en een beschrijving. De knutsel is geschikt voor alle leeftijden.

Van 16 t/m 24 februari kun je tijdens onze openingstijden komen knutselen wanneer je wil. MAK Blokweer is in de voorjaarsvakantie geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 en is gevestigd aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. De kosten zijn € 2,- per kind/knutsel (inclusief materialen). Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: www.mak-blokweer.nl, info@mak-blokweer.nl of 0229-266344.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl