HOORN - Noord Hollandse band lanceert gloednieuw materiaal.

Poppodium Manifesto is aanstaande 20 oktober het decor van een bijzondere muzikale presentatie. De Noord-Hollandse band Jules Mescaline keert dan na meerdere jaren radiostilte, terug op het podium. De band presenteert hagelnieuwe songs waaronder de vanaf die dag verkrijgbare single ‘The Man’.

Oprichter en bandvoorman Jules Otto heeft zich de afgelopen jaren gericht op het schrijven van nieuw materiaal en het opnieuw inrichten van zijn band. Daarbij is de zanger met karakteristieke stem, niet over een nacht ijs gegaan.

Energie op podium prioriteit
Jules Otto vertelt; ‘Het was tijd om mezelf weer helemaal te storten op het schrijven van songs. Nadat ik een reeks nieuwe liedjes klaar had, heb ik muzikanten gezocht die stuk voor stuk de juiste muzikale energie in de muziek kunnen leggen. Dat heeft geresulteerd in een band met een live energie…, die ik nauwelijks kan omschrijven. Die moet je ervaren.’, aldus de zanger enthousiast. ‘We hebben deze zomer een aantal try out shows gedaan op festivals. Als het publiek na het horen van voor hen nieuwe muziek ‘we want more’ staat te brullen, en dat nog steeds doet nadat we sommige songs opnieuw speelden, is dat echt geweldig. Dat is waar het om draait. Mensen entertainen en zien genieten. Ik kan niet wachten om op het podium waar ik zoveel te gekke herinneringen aan heb, de band en onze liedjes te laten zien en horen!’.

Muzikanten maken het verschil
De muzikanten van Jules Mescaline hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend. Tom van den Heuvel (Drums) Danny van Hek (Gitaar) Lisa Jonker (Bas) Coen Molenaar (Toetsen/Hammond) Arthur Rhodes (Gitaar) vormen met elkaar een band die bewijst dat het woord band niet voor niks deze spelling heeft. De onderlinge band is enorm hecht en dat hoor je terug in de manier van spelen.

Manifesto opent haar deuren om 20.00 uur. De singlepresentatie is onderdeel van de show. Kaarten zijn verkrijgbaar via manifesto-hoorn.nl en aan de deur.Vooraf reserveren wordt aanbevolen.