ZWAAG - Op zondag 3 juli exposeren ruim ‘14 kunstenaars van het eerste uur’ bij de JubileumExpositie van Kunst in de Kas in Zwaag. Een delegatie van het Hoornse Café Chantant treedt met haar eigenzinnige repertoire op. Dichter Emanuel van der Ven en gitarist/zanger Jan Boers zetten de expositie luister bij. De Kas is geopend van 11 tot 17:00 uur. De toegang is vrij.


Kunst in de Kas bestaat dit jaar 5 jaar. Tijdens de JubileumExpositie is er werk te zien van kunstschilders Roy Valentijn, Sebastiaan Koenen, STHOM., Bernard van den Bos, Akram Hamza, Nellie van Graas, Tina Baas, Martijn Schoemaker en Mandak Azizi. Izabela Teleszynska exposeert met unieke foto’s. Milan Nowak is aanwezig met kunst gemaakt met zijn iPad. Mousa Ramou en Paul Krynen exposeren met verschillende beelden. Edelsmid Yvonne Hulstede geeft acte de presente met verschillende unieke sieraden.

Café Chantant

Een delegatie van het Hoornse Café Chantant komt met een repertoire van enigszins stoute en tegendraadse Nederlandstalige teksten, humor en licht sarcasme als pleister op de onvolkomenheden van het leven. Hun programma bestaat uit vileine liedjes tussen cabaret en kleinkunst. De optredens vinden om 12:30 en 15:30 uur plaats.

Poëzie & muziekperformances

Dichter Emanuel van der Ven draagt tijdens de expositie ieder uur verschillende vileine gedichten voor. Gitarist en zanger Jan Boers zet de expositie luister bij. Hij speelt instrumentale bewerkingen van bekende pop, jazz en latin songs.

Locatie

Kunst in de Kas is gevestigd in Zwaag, Beatrixstraat 3A. Voor meer informatie: www.kunstindekas.nl.