HOORN - Het is weer tijd voor de 10 Beste WijnSpijs Restaurants Van Nederland! In 2019 zette ruim 700 restaurants uit het hogere segment hun culinaire beste beentje voor tijdens meer dan 120 WijnSpijs Wandelingen.

De 23.600 Wandelaars, ook wel de jury, gaven hun ongezouten mening aan de hand van de enquête. Deze week onthullen we de Beste WijnSpijs Restaurants Van Nederland.

J&T Mos op no.6!
Toen er twee jaar geleden een pand vrij kwam in Hoorn, was de keuze voor Jeroen en Tessa snel gemaakt.

Tessa, toenmalig rechtenstudent, besloot om voor de horeca te kiezen. Samen met Jeroen gaat ze het avontuur aan en openen ze hun eigen restaurant.

Het is de eerste keer dat J&T Mos zich plaatst, in de top 10 van de Beste WijnSpijs Restaurants Van Nederland. Een knappe prestatie om direct binnen te komen op nummer 6!

De WijnSpijs Wandeling
Op 7 juli verzamelen foodies zich in Hoorn om te genieten van de culinaire kunsten van vijf restaurants tijdens de WijnSpijs Wandeling.

Al snel is duidelijk dat J&T Mos de topper van deze editie is en daarmee ook de #6 van Nederland! Maar met welke wijn-spijs combinatie hebben ze deze prestatie voor elkaar gekregen?

De prijswinnende wijn-spijs combinatie
“L​angzaam gegaarde zalm met komkommersorbet, haringkuit, crème fraîche en hazelnoot. Gecombineerd met een Flying Solo Blend van viognier en grenache uit de Franse Pay's d'Oc regio.” "​Heerlijk, top gerecht! Hier snappen ze het"​ - WijnSpijs Wandelaar

​/>/>/> LEES HIER HET HELE ARTIKEL