OOSTERLEEK - Op zondag 27 oktober a.s. is er in de Folkclub Oosterleek een Irish folk middag m.m.v. de formatie Tinkers, Drinkers & Dreamers. De Folkclub Oosterleek bevindt zich in Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek. De aanvang van deze middag is 14.30 uur. Entree voor volwassenen bedraagt € 6,00. Voor kinderen vrij entree!

Zij spelen een repertoire met liedjes uit de rijke historie van de Schotse en Ierse Folk muziek met een breed scala aan instrumenten. De bandleden van ‘Tinkers, Drinkers, Dreamers’ hebben een zeer uiteenlopende muziekachtergrond: van Rock, via Blues naar Americana. Zelfs Ragtime, Old time en Country invloeden
zijn te bespeuren in de arrangementen van de traditionals die gespeeld worden.

De geneugten van drank, verloren liefdes, mannen en hun overspelige vrouwen en zeereizen zijn geliefde onderwerpen in deze liederen. Jigs, reels polka’s en old time tunes met illustere namen hebben een vaste opbeurende plaats in het repertoire, met liefde en vaart gespeeld. Een optreden van Tinkers, Drinkers, Dreamers neemt je mee in de veelzijdige wereld van de folkmuziek.

Bart van Asten: gitaar en zang
Karel van Bokhoven: mandoline en zang
Ruud Sempel: bas
Guy Roelofs: viool en bouzouki
Jenny van Diggelen: tin whistle en houten Ierse dwarsfluit

De Folkclub Oosterleek in Herbergh ‘t IJsselmeer vindt U aan de dijk Hoorn - Enkhuizen in het dorp Oosterleek in de gemeente Venhuizen. Goed bereikbaar via de N 506 Hoorn – Enkhuizen, afslag Wijdenes – Oosterleek. Vanaf Amsterdam afslag 8 Hoorn (Mac.Donalds) dan richting N 506.

Wilt U op de hoogte blijven van het programma van de Folkclub Oosterleek: www.herbergh-ijsselmeer.nl.