OOSTERLEEK - p zondag 11 november a.s. organiseert de Folkclub Oosterleek een Ierse folkmiddagmet muziek van de band CORACLE met de Ierse zanger Mr. Jim Spiers.De aanvang van deze middag is 14.30 uur en de entree bedraagt € 6,00.Het optreden wordt gehouden in het thuishonk van de Folkclub Oosterleek; Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek.


De groep CORACLE is ontstaan in Norfolk, Engeland tijdens een folksessie in een plaatselijke Pub. Na de komst van één van de leden van CORACLE naar Nederland, is de band in het verleden regelmatig op het vaste land te gast geweest in de diverse clubs en op festivals. Maar doordat de spil van de Band, de Ierse zanger Jim Spiers, vanwege zijn werk meer in eigen land moet blijven, is CORACLE in Nederland helaas minder regelmatig te beluisteren. Maar tijdens dit optreden in de folkclub Oosterleek zal de band het publiek weer in vervoering brengen.

De zang van Jim Spiers en het instrumentale blok achter hem, staat als een huis.De muziek van CORACLE bestaat o.a. uit liedjes en ballades bekend van The Dubliners, The Furey Brothers, Christy Moore en vele anderen.Tevens spelen zij veel eigen werk, zoals “ Far from the glens “, en “Old brown eyes”. Maar ook nummers als “Fields of Athenry”, “Carrickfergus” en “Whisky on a Sunday” worden zeker niet vergeten. Met Jim op het podium, waant U zich vandaag in een Pub op het “groene eiland” !!!!

De echte fans weten het al. Dit wordt een optreden wat U zeker niet mag missen!Komt vandaag naar Oosterleek, voor de meeslepende en opzwepende muziek van Jim Spiers en zijn muzikale vrienden van CORACLE.

De Folkclub Oosterleek, gevestigd in Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek, vindt U in de gemeente Venhuizen aan de dijk Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is het beste te bereiken via de N 506 afslag Wijdenes/Oosterleek.Vanaf Amsterdam neemt U eerst de afslag 8 (mac. Donalds) en dan de N 506.Voor inlichtingen over deze middag kunt U bellen naar tel. 0229-503150.