HOORN - Op vrijdag 4 februari, Wereldkankerdag, is de inschrijving voor de Battle4Life gestart. Deze sponsor-obstakelrun wordt georganiseerd voor en door Inloophuis PISA, centrum voor leven met en na kanker. Inloophuis Pisa is een gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland met kanker, hun naasten of hun nabestaanden. Je kan er terecht voor een goed gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is erop gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker.

Nieuw is dat de De Battle4Life dit jaar twee dagen duurt: op woensdag 25 mei is er een editie voor scholen en op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei een editie voor iedereen. De Battle4Life start bij OranjeBuiten aan de Schelphoek en vindt plaats in en om het Julianapark in Hoorn. Het doel is zoveel mogelijk extra inkomsten op te halen, zodat Pisa haar zorg structureel kan blijven bieden.

Kids, recreanten én (bedrijven)teams
De sponsor-obstakelrun heeft een laagdrempelig karakter, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen die Pisa een warm hart kunnen toedragen. De Battle4Life kent de Berend Botje Kidsrun, de FamilyRun, de individuele run (je kan uiteraard gezellig met je familie en vrienden lopen!) en aparte startijden voor bedrijventeams.

Inschrijven
Deelnemers kunnen inschrijven via www.battle4life.nl/inschrijven. Deelname voor kinderen (8 t/m 12 jaar) is € 12,50, voor jongeren (13 t/m 17 jaar) is € 17,50 en voor volwassenen € 27,50,-. Een bedrijventeam kan met maximaal 8 personen deelnemen, de kosten bedragen € 220,-. Na 4 april worden de prijzen verhoogd, dus ben op tijd! Naast het betalen van inschrijfgeld wordt deelnemers ook verzocht om sponsorgeld op te halen; het doel is immers zoveel mogelijk geld ophalen voor Pisa. Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 21 mei.

5e Editie
Dit jaar wordt de 5e editie gehouden! Dit is natuurlijk reden voor een feestje en dat zullen we er ook van maken voor vrijwilligers, de deelnemers en de sponsoren.