HOORN - Op woensdag 26 april organiseren het Dijklander Ziekenhuis en Omring een informatieavond over herstel na een herseninfarct. Hoe leef je verder met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel? De informatieavond is bedoeld voor patiënten en belangstellenden die hier meer over willen weten.

Tijdens deze avond vertelt revalidatiearts Wijnand Scheepstra van het Dijklander Ziekenhuis over de behandeling en revalidatie van de cognitieve gevolgen. Verpleegkundige Daniëlle Smit van Omring gaat in op de nazorg en begeleiding bij hersenletsel. Welke mogelijkheden zijn er om na hersenletsel (samen) het leven weer op te pakken? Ook deelt ervaringsdeskundige Bauke Nagel zijn verhaal. Op 48-jarige leeftijd kreeg hij een beroerte. Tijdens de informatieavond vertelt hij over zijn ervaring en hoe hij de juiste hulp vond. Tot slot is Angela van der Marck aanwezig namens patiëntenvereniging Hersenletsel.nl.

Meer info en aanmelden
De informatieavond vindt plaats op woensdag 26 april van in het personeelsrestaurant van het Dijklander Ziekenhuis, locatie Hoorn. Inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start het programma. Aanmelden graag via j.c.zwagerman-bloemendaal@dijklander.nl of via telefoonnummer 0229 25 78 27. Kijk ook op dijklander.nl/hersenletsel.