HOORN - Interactieve voorstelling met Fimme Bakker in het Foreestenhuis op 3 mei, 20.00. Meer info en tickets https://projectgeestdrift.nl/voorstelling/in-gesprek-met-fimme-bakker


'Je kunt ook eerst verslaafd raken en pas daarna cabaretier worden’ grapte hij er zelf over. Fimme Bakker (1994) was nog jong toen hij verslaafd raakte. En pas na een verblijf in een kliniek vond hij met vallen en opstaan de weg omhoog.

In ‘Ben je bezopen’ vertelde Fimme onlangs samen met zijn vader Bram Bakker in een uitverkochte zaal in Park Schouwburg in Hoorn zijn persoonlijke verhaal en deelde veel kennis en inzichten die hij kreeg de afgelopen jaren.

Dat zijn vader Bram als psychiater gespecialiseerd was in verslaving kan in dit verhaal geen toeval zijn. Zoals de afwezigheid van dezelfde vader in het ontstaan van de verslaving een rol speelt.

Deze avond in het Foreestenhuis zal Fimme in gesprek gaan met het publiek, ook een mooie gelegenheid als u met vragen bent blijven zitten na de indrukwekkende voorstelling in de schouwburg!