HOORN - Vanuit het Hoofd (locatie in de Hoornse haven) en de Kleine Noord zijn wij gestart met twee tip’s (tourist information points) om toeristen en gasten te verwelkomen en ze de weg te wijzen in onze prachtige stad Hoorn en omgeving.

Beide vestigingen hebben als nevenactiviteit, om o.a. de tip’s te bekostigen, fietsverhuur (maar ook e-steps, e-scooters en segways) en diverse arrangementen.

Wij zoeken dames en heren die zich als gastvrouw en gastheer gaan bezighouden met de “tip-taken”. Verwelkomen, informeren, wegwijzen en meer.

Er staat een kleine vrijwilligersvergoeding tegenover en veel voldoening wanneer je weer iemand tevreden op het juiste pad hebt gestuurd. Onze nieuwe vestiging op het Hoofd, op de zondagen al open vanaf januari, zal een waardevolle aanvulling zijn mbt de toeristische informatie voorziening in de

stad Hoorn.

Jij kunt deel uitmaken van deze “nieuwe” stap op weg naar een nog mooier toeristisch Hoorn. Wij, Jennifer, Lesley, Louise en Bob en inmiddels 10 vrijwilligers hebben veel zin in het komend seizoen.

Mocht je meer willen weten en dat hopen we van harte, neem dan even contact met ons op,

Hoorn Information, Bob Besselink tel 06-21950978

Natuurlijk nodigen we je graag uit op het Hoofd of Kleine Noord nadat we een telefonische afspraak hebben gemaakt. Graag tot ziens!