HOORN - Hoorn heeft nu een eigen stadstegel. Het Nederlandse 'StoryTiles' ontwierp een serie stedentegels van de mooiste plekken in ons land en daar hoort Hoorn uiteraard 100% tussen!

De tegel vat in een klein verhalend kunstwerkje op handgebakken keramiek het karakter en de sfeer van de stad samen. Iedere liefhebber van Hoorn zou er toch eentje in huis moeten hebben hangen?

De tegel is met de hand gebakken in twee maten (10x10 en 13x13 cm). De stadstegel is exclusief verkrijgbaar vanaf 29,95 euro bij Chikado, Nieuwsteeg 47, Hoorn.

Over StoryTiles
StoryTiles is met haar atelier gevestigd aan het IJ in Amsterdam. Sinds 2007 ontwerpt oprichter Marga van Oers keramieken tegels met elk een eigen miniatuur verhaal. De tegels zijn handgemaakt en gebakken in eigen land. In beginsel startte Van Oers met oud-Hollandse tafereeltjes met een twist gebaseerd op 't Delfts blauw van vroeger. Inmiddels lanceert zij elk half jaar een nieuwe serie tegeltjes, in binnen- en buitenland, in verschillende stijlen en in samenwerking met andere ontwerpers en musea.