HOORN - Op donderdag 9 mei a.s. vindt er, van 17:30 tot 20:00 uur, weer een Herensociëteit plaats bij PISA aan de Draafsingel 59 in Hoorn!

Ja, een bijeenkomst voor alleen mannen. Daarom nodigen wij alle heren die met de gevolgen van kanker te maken hebben (zelf of in hun naaste omgeving) uit om op 9 mei a.s. naar PISA te komen voor onze “Herensociëteit”.

PISA is een huis waar iedereen die met de gevolgen van kanker te maken heeft, welkom is. In de praktijk blijkt echter dat driekwart van de bezoekers (en het overgrote deel van de medewerkers) van het vrouwelijk geslacht is. Stappen vrouwen gemakkelijker over de drempel van PISA? Kunnen ze beter over hun problemen en emoties praten dan mannen? Durven ze hun verdriet en blijdschap eerder te tonen?

Wij vermoeden dat mannen dat niet beter of slechter doen dan vrouwen, maar wel ánders. Mannen hebben niet minder zorgen, verdriet of angst, maar gaan daar vaak anders mee om. Mannen hebben misschien ook andere behoeften dan vrouwen en dus kan het prettig zijn om nu eens met alleen mannen bij elkaar te komen. Dat geeft een andere sfeer, met heel eigen mogelijkheden en invulling.

Voor wie is onze herensociëteit bedoeld? Voor mannen die geconfronteerd zijn met de gevolgen van kanker: zelf ziek zijn (geweest), mannen die partner van iemand zijn die ziek is en mannen die nabestaande zijn, al deze mannen zijn van harte welkom!

Doel? Met elkaar een zinvolle en gezellige avond beleven waarin ruimte is voor uitwisseling, ontmoeting, serieuze zaken, maar ook voor plezier en ontspanning.De bijeenkomst start met een maaltijd. Wij verheugen ons om jullie deze avond te ontmoeten en met elkaar verder vorm te gaan geven aan deze speciale avonden in PISA.

Wij hebben er veel zin in en hopen op een enthousiaste opkomst!

PISA vraagt een bijdrage in de kosten van € 5,00 per persoon exclusief de gedeelde kosten van het eten. Meer informatie, vragen of aanmelden kan via 0229 - 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via info@inloophuispisa.nl.